2 hafta önce GÜNDEM

Dışişleri Bakanlığının açıklamasında,"Dış politikasını milli menfaatleri doğrultusunda güncelleyen ülkemiz, ulusal güvenliğimize yönelik tehditlere karşı gerekli önlemleri almaktan da çekinmemektedir." ifadeleri kullanıldı.

2 hafta önce GÜNDEM

Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

2 hafta önce Bir Ayet

Allah’a karşı sorumluluğumuzu ve her davranışımızın hesabını sadece kendimizin vereceğini bilerek yaşamalı, yaptığımız davranışların hesap gününde bizi mahcup etmemesine gayret etmeliyiz.

2 hafta önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) Irk Ayrımcılığının Ortadan Kaldırılması Komitesi (CERD), Hindistan'a, Arakanlı Müslümanlara (Rohingya) yönelik ırk ayrımcılığına, zorla sınır dışı etme ve keyfi gözaltılara son vermesi çağrısında bulundu.

2 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "İşte O Allah sizin gerçek Rabbinizdir. Gerçeğin dışında sapkınlıktan başka ne olabilir ki? Nasıl yoldan çıkarılabiliyorsunuz?" (Yûnus, 10/32)

2 hafta önce GÜNDEM

Erzurum'da etkili olan şiddetli sağanak nedeniyle yollar su altında kaldı, bazı evleri su bastı.

2 hafta önce Konya Müftülüğü

Konya'da din görevlileri arasında "Ezan-ı Güzel Okuma Yarışması"nın İl Finali gerçekleştirildi.

2 hafta önce Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğü koordinesinde Mahmudiye mahallesinde yapımı tamamlanan Hasan Arapoğlu Diyanet Genç Ofis dualarla açıldı.

2 hafta önce İHTİDA HABERLERİ

Endonezya vatandaşı Nı Komang Ayv Widiani, Sakarya İl Müftülüğünde düzenlenen törenle Müslüman oldu.

2 hafta önce GÜNDEM

TBMM Dilekçe Komisyonu bünyesinde, İlköğretim ile Ortaöğretim Kurumlarında Akran Zorbalığının Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu kuruldu.