1 hafta önce Hakkari Müftülüğü

Hakkari İl Müftülüğünce Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik "Kudüs Davamız: Kudüs Bizimdir Bizim Kalacak" temalı program düzenlendi.

1 hafta önce Aydın Müftülüğü

Aydın İncirliova İlçe Müftülüğüne bağlı cami ve Kur'an kurslarında açılan Yaz Kur'an kurslarına gençler yoğun ilgi gösteriyor.

1 hafta önce Malatya Müftülüğü

Malatya Battalgazi Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından, Filistin yararına düzenlenen kermesin geliri Türkiye Diyanet Vakfı Şubesine teslim edildi.

1 hafta önce İHTİDA HABERLERİ

Bursa'da Kur’an-ı Kerim’den etkilenen Rusya Vatandaşı Tatiana, düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

1 hafta önce GÜNDEM

Hakkari'de nesli tehlike altında olan yaban keçisi sayısının, bilinçlendirme ve koruma çalışmaları sayesinde arttığı gözlemlendi.

1 hafta önce GÜNDEM

İzmir'in Menderes ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale başlatıldı.

1 hafta önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, "siyonist" kelimesinin "nefret söylemi ve hakaret" anlamında kullanıldığının tespit edilmesi durumunda bu paylaşımların platformlarından kaldırılacağını bildirdi.

1 hafta önce GÜNDEM

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da sıcak hava yaşamı olumsuz etkiliyor.

1 hafta önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 14 Temmuz'da düzenlenecek 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumları sınava giriş belgelerini erişime açtı.

1 hafta önce Filistin

Katil İsrail'in cezaevinde 9 ay kaldıktan sonra "perişan bir halde" salıverilen Filistinli, kaldığı cezaevini uluslararası hukuka aykırı pek çok eylemin merkezi haline gelen Guantanamo hapishanesine benzetti.