6 gün önce GÜNDEM

Türkiye'de bu yılın haziran yağışları, normaline göre yüzde 65, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 80 azaldı. Böylece Türkiye genelinde son 23 yılın en düşük haziran ayı yağışı gerçekleşti.

6 gün önce EKONOMİ

Gayrimenkul hukuku uzmanları ve sektör temsilcileri, son dönemde arsa ve tarla satışlarının artması üzerine bu alanda yatırım yapmayı düşünen vatandaşların dikkat etmesi gerekenler konusunda değerlendirmelerde bulundu.

6 gün önce TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" eğitim kampının 7’ncisi 14-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek.

6 gün önce Sinop Müftülüğü

Sinop Gerze İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Cemile Öz – Sabriye Öztürk Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu ile Ensar Camii düzenlenen törenle açıldı.

6 gün önce Iğdır Müftülüğü

Iğdır'da "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle  "Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu ve Ezbere Hadis-i Şerif Okuma Yarışması" düzenlendi.

6 gün önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercihlerini almaya başladı.

6 gün önce GÜNDEM

Uzmanlar, Türkiye'nin doğurganlık hızının Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin ve dünya ortalamasının altına inmesinin ardından gelecekte karşılaşılabilecek olası risklere dikkati çekti.

6 gün önce GÜNDEM

Türkiye, yaklaşık 13 milyon genç, 22 milyonun üzerinde çocuk nüfusuyla Avrupa Birliği (AB) üyesi 27 ülkeyi geride bıraktı.

6 gün önce GÜNDEM

Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, El Nino etkisinin sona ermesi ve La Nina etkisinin yavaş yavaş başlamasıyla birlikte 2024'ün son 6 ayında, ilk 6 ayına kıyasla rekor sıcaklık görülme ihtimalinin düşük olduğunu kaydetti.

6 gün önce GÜNDEM

Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevrelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.