3 gün önce Filistin

Filistin'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Riyad Mansur, İsrail'in, Gazze Şeridi'nin tamamında Filistinlileri defaatle göçe zorlamasının travmalara neden olduğunu belirtti.

3 gün önce Bir Ayet

İnsan ilmen ne kadar ilerlerse Kur’an ona daha fazla rehberlik eder. Etrafımıza ve kendimize bakarken ibret nazarıyla bakmalıyız.

3 gün önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Allah, size kendi cinsinizden eşler var etti. Eşlerinizden de oğullar ve torunlar verdi ve sizi temiz şeylerden rızıklandırdı..." (Nahl, 16/72)

3 gün önce DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2024 Yılı Murakıp Alımı duyurusu yapıldı.

3 gün önce GÜNDEM

İzmir'in Konak ilçesinde sağanak yağıştan kaçmaya çalışırken elektrik akımına kapılan biri kadın 2 kişi hayatını kaybetti.

3 gün önce TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul'da "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla "Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık" bölge yarışmaları düzenlendi.

3 gün önce DÜNYA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Bize düşen bu tarihi mirasa sahip çıkmak, atalarımızın eserlerini yeniden ayağa kaldırmak ve son yıllarda Cumhurbaşkanı'mızın talimatlarıyla, Bosna Hersek'te yıkılan birçok eser ayağa kaldırıldı." dedi.

3 gün önce DÜNYA

Bosna Hersek'te 1992-1995 yıllarındaki savaşta Sırplar tarafından bombalanarak yıkılan ancak Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen rekonstrüksiyon çalışmaları kapsamında aslına uygun şekilde yeniden yapılan Sinan Bey Camisi ibadete açıldı.

3 gün önce GÜNDEM

MSB Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay'ın şehit olduğunu bildirdi.

3 gün önce DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), kuruluşunun 40’ıncı yıl dönümü vesilesiyle Berlin'de "Aile Şenliği ve Futbol Turnuvası" düzenledi.