00:57 DİYANET HABER

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yılında salâlar, 00.13’te Türkiye semalarında yeniden yankılandı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da Beştepe Millet Camii’nde salâ okudu.

00:08 İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde şehitler için "30 Hafızla 30 Cüz" programı düzenledi.

00:00 Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Birbirinize nefret ve düşmanlık beslemeyin, birbirinize haset etmeyin, birbirinize sırt çevirmeyin. Ey Allah’ın kulları! Kardeş olun." (Buhârî, Edeb, 57)

17 saat önce DÜNYA

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, FETÖ'nün hain darbe girişiminde şehit olanlar için anma program yapıldı.

18 saat önce ALİ ERBAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’na katıldı. Programda Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da 15 Temmuz şehitleri için dua etti.

18 saat önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

18 saat önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, TBMM’deki anma töreninde 15 Temmuz şehitleri için dua etti.

18 saat önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, şehitler, gaziler ve millet için sabah namazında tüm camilerde dua edileceğini bildirdi.

20 saat önce DÜNYA

Batı Balkan ülkeleri Bosna Hersek, Sırbistan, Karadağ ve Hırvatistan'da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında anma etkinlikleri gerçekleştirildi.

21 saat önce GÜNDEM

İzmir'in Çeşme ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti.