6 gün önce Filistin

Filistinli yetkililer, katil İsrail'in 9 aydır "soykırım savaşı" yürüttüğü Gazze Şeridi’nin orta kesimlerindeki Deyr el-Balah ile Gazze kentlerinde büyüyen su sorununun, yaklaşık 700 bin insanın hayatını tehdit ettiği uyarısında bulundu.

6 gün önce Giresun Müftülüğü

Giresun'un Espiye ilçesinde yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrencilere 15 Temmuz'un önemi anlatıldı.

6 gün önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Bu topraklar şehit kanlarıyla yoğrulmuş topraklardır. Bedir’den Malazgirt’e, Çanakkale’den Milli Mücadele’ye, Sakarya’dan 15 Temmuz’a ve 15 Temmuz’dan günümüze kadar o kadar çok şehitler verdik ki şehitsiz olmuyor.” dedi.

6 gün önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

6 gün önce EĞİTİM

ÖSYM, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

6 gün önce Bir Ayet

Rabbimiz bizlerden dünyayı terk etmeyi değil, ahiret kaygısı taşıyarak dünya hayatını yaşamayı ister. Müslüman’a düşen dünya ve ahiret dengesini sağlamaktır.

6 gün önce Diyanet Bilgi

Aşure gününün önemi nedir? Âşûrâ gününün önemi, Osmanlı Devleti’nde Muharrem ayı ve Aşure günü

6 gün önce DİYANET HABER

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yılında salâlar, 00.13’te Türkiye semalarında yeniden yankılandı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da Beştepe Millet Camii’nde salâ okudu.

6 gün önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde şehitler için "30 Hafızla 30 Cüz" programı düzenledi.

6 gün önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Birbirinize nefret ve düşmanlık beslemeyin, birbirinize haset etmeyin, birbirinize sırt çevirmeyin. Ey Allah’ın kulları! Kardeş olun." (Buhârî, Edeb, 57)