1 ay önce İstanbul Müftülüğü

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık yarışmalarında dereceye giren öğrenciler İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’u ziyaret etti.

1 ay önce GÜNDEM

Kars'ta uzun bir süredir etkili olan sağanağın ardından çıkan dev mantarlar vatandaşları sevindirdi.

1 ay önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Abdulkadir Polat, iklim değişikliği nedeniyle orman yangınlarının sayısında artış yaşandığını, Türkiye'nin orman yangınlarıyla mücadelede güçlendirdiği filosuyla sayılı ülkeler arasında bulunduğunu söyledi.

1 ay önce EKONOMİ

Kars'ta nadasa bırakılan, daha önce kullanılmayan atıl durumdaki tüm arazilerin tarımsal faaliyetlere açılarak üretimin artırılması hedefleniyor.

1 ay önce DİYANET HABER

Yerli ve yabancı turistler için çekim alanı olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, ibadete açılmasının üzerinden geçen 4 yılda yaklaşık 25 milyon ziyaretçiyi ağırladı.

1 ay önce EĞİTİM

YKS tercihi yapacak adayların ilgi, yetenek, hayalleri ve gelecekte kendilerini görmek istedikleri konumu dikkate alarak tercih yapmaları gerektiğini belirten uzmanlar, başarı sıralamasının geniş tutularak tercih listesi oluşturulmasını önerdi.

1 ay önce DÜNYA

Etiyopya'nın güneyinde meydana gelen heyelanda ölü sayısının 146'ya yükseldiği bildirildi.

1 ay önce Diyanet Bilgi

Adak ne demektir? Bir adağın dinen geçerli olabilmesi için gerekli şartlar nedir? Adanan Şeyde Bulunması Gerekli Şartlar

1 ay önce DİYANET HABER

Erzurumlu hafızlar, 2 bin 600 rakımdaki Dumlubaba şehitliklerinde Kur'an-ı Kerim okudu ve dua etti.

1 ay önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), kırmızı kategoride aranan Yusuf Kalkan'ın da aralarında bulunduğu 4 PKK'lı teröristin Irak'ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatında etkisiz hale getirildiğini bildirdi.