1 gün önce Filistin

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 291 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verildi.

1 gün önce GÜNDEM

Ege Üniversitesi Botanik Bahçesi Herbaryum Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Yıldırım, sosyal medyada gördüğü ve farklı tür olduğunu düşündüğü bitkinin izini sürüp Türkçe "Muğla emceği" adıyla bilim dünyasına kazandırdı.

1 gün önce DÜNYA

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), Belgorod bölgesinde cami kundaklamaya hazırlandıkları şüphesiyle iki kişinin yakalandığını bildirdi.

1 gün önce İstanbul Müftülüğü

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık yarışmalarında dereceye giren öğrenciler İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’u ziyaret etti.

1 gün önce GÜNDEM

Kars'ta uzun bir süredir etkili olan sağanağın ardından çıkan dev mantarlar vatandaşları sevindirdi.

1 gün önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Abdulkadir Polat, iklim değişikliği nedeniyle orman yangınlarının sayısında artış yaşandığını, Türkiye'nin orman yangınlarıyla mücadelede güçlendirdiği filosuyla sayılı ülkeler arasında bulunduğunu söyledi.

1 gün önce EKONOMİ

Kars'ta nadasa bırakılan, daha önce kullanılmayan atıl durumdaki tüm arazilerin tarımsal faaliyetlere açılarak üretimin artırılması hedefleniyor.

1 gün önce DİYANET HABER

Yerli ve yabancı turistler için çekim alanı olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, ibadete açılmasının üzerinden geçen 4 yılda yaklaşık 25 milyon ziyaretçiyi ağırladı.

1 gün önce EĞİTİM

YKS tercihi yapacak adayların ilgi, yetenek, hayalleri ve gelecekte kendilerini görmek istedikleri konumu dikkate alarak tercih yapmaları gerektiğini belirten uzmanlar, başarı sıralamasının geniş tutularak tercih listesi oluşturulmasını önerdi.

1 gün önce DÜNYA

Etiyopya'nın güneyinde meydana gelen heyelanda ölü sayısının 146'ya yükseldiği bildirildi.