1 gün önce Diyanet Bilgi

Adak ne demektir? Bir adağın dinen geçerli olabilmesi için gerekli şartlar nedir? Adanan Şeyde Bulunması Gerekli Şartlar

1 gün önce DİYANET HABER

Erzurumlu hafızlar, 2 bin 600 rakımdaki Dumlubaba şehitliklerinde Kur'an-ı Kerim okudu ve dua etti.

1 gün önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), kırmızı kategoride aranan Yusuf Kalkan'ın da aralarında bulunduğu 4 PKK'lı teröristin Irak'ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatında etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

1 gün önce GÜNDEM

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, bir fabrika ve geri dönüşüm tesisinde çıkan yangına müdahale ediliyor.

1 gün önce DİYANET eKİTAP

Büyük Karanlığın Sırrı kitabında her daim şahit olunan gökyüzü olaylarının arkasındaki hikmet perdesine odaklanılıyor.

1 gün önce DİYANET eKİTAP

Okul öncesi 4 + yaş için hazırlanan sette iki sincabın başından geçen olaylar ele alınıyor. Şiirsel bir dille yazılmış olan hikâyelerde “hasta ziyareti, yardımlaşmak, affetmek, selam vermek ve arkadaşlık” konuları işleniyor. Hem çıkartma hem de yaş grubunun özelliklerine uygun birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı çalışma özel kesimli olup çanta şeklindedir.

1 gün önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, kamu kurum ve kuruluşlarının ad ve logoları kullanılarak yürütülmeye çalışılan dolandırıcılık faaliyetlerine karşı vatandaşları uyardı.

1 gün önce YAŞAM

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Musa Uludağ, kış aylarındaki yetersiz kar yağışları, yaz aylarındaki aşırı sıcaklar ve yer altı sularının yoğun kullanımı nedeniyle Trakya'daki nehirlerin akış dengelerinin bozulduğunu söyledi.

1 gün önce EKONOMİ

Türkiye'nin serbest bölgeler dahil toplam makine ihracatı, bu yılın ilk yarısında 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 4,1 düşüşle 13,5 milyar dolar oldu.

1 gün önce GÜNDEM

Gaziantep'in Nizip ilçesinde otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.