1 gün önce Çankırı Müftülüğü

Çankırı Atkaracalar İlçe Müftülüğüne bağlı Yaz Kur'an Kurslarında futbol turnuvası düzenlendi.

1 gün önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü düzenlediği "Dini Bilgiler ve Tecvid" sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

1 gün önce DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı, Cuma hutbesini, "saçmalık, hadsizlik" gibi nitelemeler ve gelişigüzel ifadelerle, eleştirenlere karşı açıklamada bulundu.

1 gün önce EĞİTİM

Bahçelievler 15 Temmuz Şehitleri Teknoloji, Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan "AI & Robotics Team", Güney Kore'nin başkenti Seul'de düzenlenen "2024 AI RoboSports World Cup" yarışmasında dünya şampiyonu oldu.

1 gün önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 4-6 Yaş Kur’an Kurslarına dair paylaşımda bulundu.

1 gün önce GÜNDEM

Kastamonu'da dün kontrol altına alınan orman yangınının soğutma çalışmaları sona erdi.

1 gün önce GÜNDEM

Dışişleri Bakanlığı, "Gazze’deki UNRWA okullarına sığınan sivil halkı hedef alan ve son dokuz ayda 200’e yakın BM çalışanını öldürmüş olan İsrail’in, UNRWA’yı terör örgütü olarak nitelendirmesi kabul edilemez." ifadesini kullandı.

1 gün önce Erzurum Müftülüğü

Erzurum’da, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından gerçekleştirilen 2024 yılı kurban hizmetleri başta olmak üzere, TDV’nin yaptığı faaliyetler değerlendirildi.

1 gün önce Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Isparta Şubesi iş birliği ile vatandaşlara aşure ikram edildi.

1 gün önce DİYANET HABER

Bilecik'te, Şeyh Edebali Külliyesi'ndeki tarihi Orhangazi Camii'nin önünde her cuma akşamı Türk tasavvuf müziği eserleri söyleyerek meşk eden grup, yüzyıllar önceki geleneği hayata döndürdü.