19 saat önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin 86 yıl aradan sonra tekrar ibadete açılmasının dördüncü yıl dönümünde sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, “Cenabıhak mihrabından secdeleri, minarelerinden ezanları, kürsülerinden dersleri, minberinden hutbeleri eksik eylemesin.” ifadesini kullandı.

19 saat önce GÜNDEM

Esenyurt'ta çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralındı.

20 saat önce Bir Ayet

Allah (cc) iyiliği emreder ve yalnızca iyi olan şeyleri kabul eder. Bizleri meleklerden ayıran özelliğimiz Allah’ın bizi itaate zorlamaması, bize irade vermesidir.

1 gün önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Allah’ın, yüzden bir eksik, doksan dokuz ismi vardır. Kim bu isimleri (öğrenip gereğiyle amel ederek) sayarsa cennete girer." (Buhârî, Şürût, 18)

1 gün önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğünde görevli emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbesindekilerin bu yılki genel atamalarının yapıldığını bildirdi.

1 gün önce DİTİB

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaleti Graben-Neudorf beldesinde uzun zamandır hayali kurulan proje nihayet hayata geçti.

1 gün önce Filistin

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), yaklaşık 10 aydır katil İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'de atık sularda tespit edilen çocuk felci virüsü nedeniyle olası bir salgından "aşırı endişe" duyulduğunu açıkladı.

1 gün önce DİYANET HABER

Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) İstanbul'daki "Yaz Okulu Buluşması" Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde yapıldı.

1 gün önce Biyografiler

Deneme türünde yazdığı önemli eserlere rağmen bir öykücü olarak anılmayı isteyen Rasim Özdenören, vefatının 2. yılında anılıyor.

1 gün önce GÜNDEM

Edirne'nin güneyinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.