1 gün önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin 86 yıl aradan sonra tekrar ibadete açılmasının dördüncü yıl dönümünde sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, “Cenabıhak mihrabından secdeleri, minarelerinden ezanları, kürsülerinden dersleri, minberinden hutbeleri eksik eylemesin.” ifadesini kullandı.

1 gün önce GÜNDEM

Esenyurt'ta çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralındı.

1 gün önce Bir Ayet

Allah (cc) iyiliği emreder ve yalnızca iyi olan şeyleri kabul eder. Bizleri meleklerden ayıran özelliğimiz Allah’ın bizi itaate zorlamaması, bize irade vermesidir.

1 gün önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Allah’ın, yüzden bir eksik, doksan dokuz ismi vardır. Kim bu isimleri (öğrenip gereğiyle amel ederek) sayarsa cennete girer." (Buhârî, Şürût, 18)

1 gün önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğünde görevli emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbesindekilerin bu yılki genel atamalarının yapıldığını bildirdi.

2 gün önce DİTİB

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaleti Graben-Neudorf beldesinde uzun zamandır hayali kurulan proje nihayet hayata geçti.

2 gün önce Filistin

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), yaklaşık 10 aydır katil İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'de atık sularda tespit edilen çocuk felci virüsü nedeniyle olası bir salgından "aşırı endişe" duyulduğunu açıkladı.

2 gün önce DİYANET HABER

Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) İstanbul'daki "Yaz Okulu Buluşması" Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde yapıldı.

2 gün önce Biyografiler

Deneme türünde yazdığı önemli eserlere rağmen bir öykücü olarak anılmayı isteyen Rasim Özdenören, vefatının 2. yılında anılıyor.

2 gün önce GÜNDEM

Edirne'nin güneyinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.