1 ay önce GÜNDEM

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İstanbul ve Ankara arasında ulaşımı sağlayan Bolu Dağı geçişinin, yapılacak çalışmalar nedeniyle İstanbul yönünde yarından itibaren kapatılacağını bildirdi.

1 ay önce GÜNDEM

Bakan Yumaklı, sahipsiz hayvanlara yönelik Kanun'un ardından ikincil mevzuatın hazırlıklarını da büyük oranda tamamladıklarına işaret ederek, "Kanun'da yer alan hususların uygulamasını da tarifleyerek, bir yönetmelik çıkartmış olacağız." dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Muş'ta Kurtik Dağı eteğinde zengin bitki örtüsü ve temiz su kaynaklarındaki yaylalarda aileleriyle konaklayan kadınlar, hem günlük işlerini hem de hayvanların bakımını yapıyor.

1 ay önce GÜNDEM

İstanbul ve bazı büyükşehirlerde yaya yollarına araç park edilmesinin önüne geçmek için kaldırımlara konulan beton dubalar park sorununun çözümünde etkili olurken, olası kazalarda ise yaralanma veya ölüm riskini artırıyor.

1 ay önce EKONOMİ

Bu yıla ilişkin motorlu taşıtlar vergisi (MTV) ve 2023'te elde edilen kazançlara ilişkin gelir vergisinin ikinci taksitinin ödeme süresi yarın sona erecek.

1 ay önce DÜNYA

Pakistan'ın kuzeybatısında etkili olan muson yağmurlarının neden olduğu ani sellerde 14 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Filistin

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir grup çocuk, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde hayatını kaybeden yaşıtlarına dikkati çekmek için yürüyüş düzenledi.

1 ay önce GÜNDEM

Ambulanslara olay yerine ve sağlık kuruluşlarına hızla ulaşması için geçiş üstünlüğü sağlayan "fermuar sistemi", acil durumdaki hastaların yaşama tutunma şansını artırıyor.

1 ay önce EKONOMİ

İstanbul Sanayi Odasının (İSO) "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023" araştırmasına göre, en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşunun üretimden satışları geçen yıl 2022'ye göre yüzde 42,2 artarak 988 milyar liraya yükseldi.

1 ay önce GÜNDEM

Erzurum'un 2 bin 600 rakımındaki Dumlubaba Yaylası'nda konaklayan göçerlerin günlük yaşamı zorlu geçiyor.