1 ay önce DİYANET HABER

İran'ın başkenti Tahran'da suikast sonucu şehit olan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için cenaze töreni düzenlendi.

1 ay önce İnfografik

Hz. Hatice (ra)'nin lakabı nedir? Hz. Peygamber (sas) Hz. Hatice hakkında söylediği söz,'senetü’l-hüzün’ (hüzün yılı) önemi nedir?

1 ay önce DÜNYA

Nijerya'da kolera salgını nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının 156'ya çıktığı bildirildi.

1 ay önce DEPREM

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

1 ay önce Filistin

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye düzenlenen suikastın ardından acil toplanacak.

1 ay önce Bir Ayet

“Akıllı kişi, nefsine hâkim olan ve ölüm sonrası için çalışandır. Âciz kişi de, nefsini hevâsına tabi kılan ve Allah’tan dileklerde bulunup durandır.” (İbn mâce, Zühd, 31)

1 ay önce DİYANET HABER

Yurt genelinde, çeşitli sivil toplum kuruluşları önderliğinde bir araya gelen vatandaşlar, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye suikastını protesto etti.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Allah’ım! Beni, iyilik yaptıkları zaman sevinç duyan, kötülük yaptıkları zaman da bağışlanma dileyen kullarından eyle." (İbn Mâce, Edeb, 57)

1 ay önce DÜNYA

Libya'nın batısındaki Misrata kentinde bugün doğan 17 bebeğe İran'ın başkenti Tahran'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas lideri İsmail Heniyye'nin anısına "İsmail" ismi konuldu.

1 ay önce Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria'da Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler, yaralı haldeki Filistinlilere sağlık ekiplerinin ulaşmasını engelledi.