1 ay önce GÜNDEM

Erzurum'un Oltu ilçesindeki 3 mahallede etkili olan sel ev, ahır ve ekili alanlara zarar verdi.

1 ay önce DÜNYA

İngiltere'nin Southport kentinde aşırı sağcı grubun camiye yönelik saldırısına müdahale eden 53 polis memuru ile 3 polis köpeğinin yaralandığı bildirildi.

1 ay önce Filistin

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Genel Kurul’a hitap etmesi için TBMM'yi 15 Ağustos Perşembe günü olağanüstü toplantıya çağırdı.

1 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ın Beytüşşebap ve Mardin'in Nusaybin ilçesi kırsalında düzenlenen Gürz-3 Operasyonu'nda 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

1 ay önce DUYURULAR

Diyanet Akademisi Başkanlığı 2024 Yılı Yüksek İhtisas Eğitimi tercih işlemlerinin alınacağını duyurdu

1 ay önce DİYANET HABER

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin en büyük oğlu Abdusselam Heniyye, babasının kanının "Gazze'deki çocukların kanından daha değerli olmadığını" söyledi.

1 ay önce DİYANET HABER

Hamas'tan yapılan yazılı açıklamada, Tahran'da suikasta uğrayan Heniyye'nin cenaze işlemlerine dair bilgi verildi.

1 ay önce GÜNDEM

İzmir'in Urla ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangın nedeniyle tedbiren iki site tahliye edildi.

1 ay önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

1 ay önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, internet abone sayısının bu yılın birinci çeyreği itibarıyla 94,2 milyona ulaştığını bildirdi.