1 ay önce Biyografiler

Asırlarca 3 kıtada hüküm süren Osmanlı Devleti'ni kuran, adaletli, atılgan ve mücadeleci kişiliğiyle örnek bir lider olan Osman Gazi, vefatının 698'inci yılında anılıyor.

1 ay önce Kayseri Müftülüğü

Kayseri Yahyalı İlçe Müftülüğüne bağlı Çiğili Mahallesi Yücel Göl Mescidi Kur’an Kursu öğrencileri, mahalledeki yaşlıları ziyaret etti.

1 ay önce Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğü tarafından göçmen ailelerin çocuklarına yönelik Yaz Kur'an kursu açıldı.

1 ay önce Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından YKS’de Türkiye on iki binincisi olan görme engelli Azra Akbaba'yı ödüllendirdi.

1 ay önce DÜNYA

Hindistan'ın kuzeyindeki Delhi, Himaçal Pradeş ile Uttarakhand eyaletlerinde aşırı yağışlar nedeniyle en az 20 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca, şehit, gazi yakını ile koruma altındaki çocukların kanuni hakları gereği özel okullara ve çeşitli kurslara ücretsiz erişimini kolaylaştırmak amacıyla bu yıl ilk kez uygulanacak merkezi yerleştirme için başvurular başladı.

1 ay önce GÜNDEM

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 42 kişi hakkında "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan ayrı ayrı 22,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

1 ay önce DÜNYA

Pakistan'ın kuzeyinde şiddetli yağışların sebep olduğu sel ve su baskınları nedeniyle son 48 saatte 35 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yaz Kur'an kursu öğrenci ve velilerine yönelik "Değerlerimle Değerliyim Projesi" gerçekleştirildi.

1 ay önce DİYANET HABER

İran’da suikast sonucu şehit olan İsmail Heniyye için yurt genelindeki camilerde Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.