1 ay önce DEPREM

AFAD, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından toplanan paradan 111 milyar 627 milyon 842 bin 186 liranın barınma ve nakdi yardım desteği olarak afetzedelere ulaştırıldığını bildirdi.

1 ay önce Konya Müftülüğü

Konya Beyşehir İlçe Müftülüğü ve TDV Beyşehir Şubesi organizesinde Doğu Türkistan ve Filistin yararına kermes açıldı.

1 ay önce DÜNYA

İngiltere'de Anglikan Kilisesi Lideri Justin Welby ve Londra Belediye Başkanı Sadık Khan, 29 Temmuz'da Southport'taki bir dans okulunda 3 çocuğun yaşamını yitirdiği bıçaklı saldırı sonrası yaşanan ırkçı ve İslamofobik şiddet olaylarını kınadı.

1 ay önce İHTİDA HABERLERİ

Bulgaristan vatandaşı Antoaneta Bıkova Adana İl Müftülüğünde düzenlenen "İhtida Merasimi" ile Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

1 ay önce DÜNYA

T.C. Yeni Pazar Başkonsolosluğu Din Hizmetleri Ataşeliği tarafından Gazi İsa Bey Medresesi ve Ebu Hanife Din Eğitim/Kültür Merkezi ziyaret edildi.

1 ay önce DİYANET HABER

Türkiye İlahiyatlılar Derneğinin (TÜİD) düzenlediği "3. İlahiyat Yıldızları Ödülleri Kitap Okuma Yarışması" için başvurular sona erdi.

1 ay önce GÜNDEM

İzmir merkezli 4 ilde, doktorların e-imza cihazlarını çalarak yeşil ve kırmızı reçeteye tabi ilaçları temin ederek piyasaya süren şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8'i tutuklandı.

1 ay önce İnfografik

Osmanlı Devletinin kurucusu Osman Gazi kimdir?

1 ay önce GÜNDEM

Kastamonu'da 1 polisi şehit eden diğerini yaralayan zanlı, etkisiz hale getirildi.

1 ay önce Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik birçok seminer düzenlendi.