3 hafta önce Bir Ayet

Allah’ın gökleri ve yeri kolaylıkla ve mükemmel bir şekilde yaratması, ölüleri de dirilteceğini gösteren bir delildir.

3 hafta önce DİYANET HABER

ÖSYM tarafından uygulanacak olan KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (DHBT) için başvurular alınmaya başladı.

3 hafta önce DÜNYA

İngiltere'de bir kişinin otobüs şoförüne tükürüp Müslüman karşıtı hakaretler ettiği anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada dolaşıma girdi.

3 hafta önce DÜNYA

Nijerya'da hayvandan insana geçen ve ölümcül olabilen Lassa ateşi nedeniyle ölenlerin sayısı 163'e yükseldi.

3 hafta önce DİYANET HABER

Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

3 hafta önce GÜNDEM

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri komutanlıklarına bağlı 187 general ve amiralin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Benim şu mescidimde kılınan bir vakit namaz Mescid-i Haram dışındaki diğer mescitlerde kılınacak bin vakit namazdan hayırlıdır." (Buhârî, Fazlü’s-salât fî mescidi Mekke ve’l-Medîne”, 1)

3 hafta önce DİYANET HABER

"Kubbe-i İstanbul" kitabının tanıtım programı, İstanbul Ticaret Odasının (İTO) Eminönü'ndeki merkezinde gerçekleştirildi.

4 hafta önce GÜNDEM

Muş'ta Alparslan 1 Baraj Gölü'ne giren 5 kişiden 4'ünün cansız bedeni bulundu, kaybolan birinin bulunması için çalışmalar devam ediyor.

4 hafta önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Kocaeli'de düzenlenen "TEKNOFEST Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması" finali, 163 takım ve 531 yarışmacının katılımıyla Bilişim Vadisi'nde başladı.