3 hafta önce Muğla Müftülüğü

Muğla Ortaca İlçe Müftülüğü, yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik bilgi yarışması düzenledi.

3 hafta önce Kayseri Müftülüğü

Kayseri'de Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye İzcilik Federasyonu arasında gerçekleştirilen protokol kapsamında "Mus'ab Bin Umeyr Diyanet İzci Evi" açıldı.

3 hafta önce Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Müftülüğü ile Gençlik Koordinatörlüğü iş birliğinde "Bir Kitap Bir Çocuk" projesi gerçekleştirildi.

3 hafta önce Malatya Müftülüğü

Malatya İl Müftülüğünce Yaz Kur'an Kurslarında öğrenim gören çocuklara kitap seti hediye edildi.

3 hafta önce Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik "Nasrettin Hoca Gençlerle Buluşuyor" etkinliği gerçekleştirildi.

3 hafta önce Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı hafızlık eğitimi veren Kur’an kurslarından mezun olan öğrenciler belge aldı.

3 hafta önce DÜNYA

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 6 kentindeki bazı camilerde, 60 yıl önceki Erenköy Direnişi'nde şehit olanlar ve İsrail saldırılarında Gazze'de hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu.

3 hafta önce Karabük Müftülüğü

Şırnak'ta görevi sırasında geçirdiği rahatsızlık sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz, memleketi Karabük'ün Safranbolu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

3 hafta önce DÜNYA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Gazze'deki katliamın failleri cezasız kalmamalı. Bu caniler uluslararası mahkemelerde er ya da geç hesap vermeli." dedi.

3 hafta önce Filistin

Fransız muhalif milletvekilleri, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un “Gazze’de savaş durmalı” mesajına “savaş değil soykırım” ifadesini kullanarak tepki gösterdi.