3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin, Gazze kentinde yerinden edilenlerin sığındığı bir okula düzenlediği saldırıda en az 100 Filistinlinin şehit olduğu, onlarca kişinin yaralandığı bildirildi.

3 hafta önce Bir Ayet

İnsan, iradesini Allah’ın dinine hizmet etmeye sevk ederse, Allah da ona yardımcı olur.

3 hafta önce DİYANET HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla il müftüleri kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. 11 ilin Müftüsü değişti.

3 hafta önce Siirt Müftülüğü

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın himayesinde Siirt İl Müftülüğü tarafından Eruh'ta hayata geçirilen Sarıgül Camii Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sunacak bu önemli projeye ilişkin Vali Kızılkaya, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi.

3 hafta önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığından (MEB), sözleşmeli personel mevzuatına tabi olan öğretmen eşlerinin aile birliği mazeretine bağlı yer değiştirme başvurularının 13 Ağustos'ta başlayacağı bildirildi.

3 hafta önce Diyanet Takvimi

Allah, sizinle din uğrunda savaşmayan ve sizi yurtlarınızdan çıkarmayanlara iyilik yapmanızı ve onlara âdil davranmanızı yasaklamaz. Çünkü Allah, adaletli olanları sever. (Mümtehine, 60/8)

3 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İslam Düşünce Enstitüsü’nün “Maveraünnehir Yaz Seminerleri” programı kapsamında Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Tataristan’dan Ankara’ya gelen doktora seviyesindeki 25 kişilik akademisyen ve öğrenci grubunu kabul etti.

3 hafta önce DİYANET HABER

Ankara Etimesgut İlçe Müftülüğü ve Etimesgut Sivil Toplum Platformu iş birliğinde "Şehitlere Dua, Filistin'e Destek" programı düzenlendi.

3 hafta önce Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu Daday İlçe Müftülüğü tarafından camiler arası bilgi yarışması düzenlendi.

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinin batısında "güvenli insani bölge" olarak sınıflandırdığı El-Mevasi bölgesini ve kentin doğusunda bir evi hedef alan saldırılarında 2'si çocuk en az 10 kişi şehit oldu kaybetti.