3 hafta önce Çorum Müftülüğü

Çorum’un merkez Gülabibey Mahallesinde bulunan Ertuğrul Gazi camii yanına yapılacak olan müftülüğe bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kursunun temel atma töreni yapıldı.

3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

3 hafta önce GÜNDEM

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde park halindeki kamyona arkadan çarpan hafif ticari araçtaki 4 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.

3 hafta önce EKONOMİ

Eylül ayında yeni bir atama yapılarak, 500'ün üzerinde şehit yakını, gazi ve yakınının daha kamuda istihdam edilmesi hedefleniyor.

3 hafta önce Bir Ayet

Mümin her fırsatta tövbe ve istiğfâr eder. “Kim bir kötülük yapar yahut nefsine zulmeder de sonra Allah’tan kendini bağışlamasını dilerse, Allah’ı çok bağışlayıcı, çok merhametli bulur.” (Nisâ, 4/110)

3 hafta önce DÜNYA

İngiltere'de otobüs şoförüne tükürüp Müslüman karşıtı söylemlerde bulunarak hakaret eden kişinin mahkemeye çıkarılacağı bildirildi.

3 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Yarım hurmayla bile olsa kendinizi ateşten koruyun. Bunu da bulamayan güzel bir sözle kendisini ateşten korusun." (Buhârî, Rikâk, 49)

3 hafta önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Bakan Uraloğlu, "Instagram yetkilileriyle yürüttüğümüz görüşmeler neticesinde katalog suçlar çerçevesindeki taleplerimizin karşılanacağı, sansür konusunda ortak çalışma sözü vermeleri üzerine saat 21.30 itibarıyla erişim engelini kaldıracağız." dedi.

3 hafta önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Kartal İlçe Müftülüğüne bağlı Yaz Kur’an kurslarında öğrenim gören öğrenciler yarışma heyecanı yaşadı.

3 hafta önce Bitlis Müftülüğü

Bitlis'in tüm cami ve Kur'an kurslarında eğitimler devam ediyor. Kur'an-ı Kerim, siyer, temel dini bilgiler başta olmak üzere ahlaki eğitimlerin verildiği kurslarda, düzenlenen farklı etkinliklerle çocuklara sosyal yaşam bilinci eğitimi veriliyor.