3 hafta önce Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir Sındırgı İlçe Müftülüğü’nün koordinasyonunda, Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’nın desteğiyle yürütülen “Bilge Gençlik Güçlü Yarınlar” projesi kapsamında, camilerde çocuklara çömlek, ebru, kaligrafi, resim ve tezhip gibi Türk-İslam sanatları öğretiliyor.

3 hafta önce Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Müftülüğüne bağlı Karacakılavuz Mahallesi Mimar Sinan Camii'nde Yaz Kur’an Kursuna katılan öğrencileri hatim programı düzenlendi.

3 hafta önce EKONOMİ

Türkiye'de işsizlik oranı, haziranda bir önceki aya göre 0,7 puan artarak yüzde 9,2 oldu. Bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 305 bin kişi olarak kayıtlara geçti.

3 hafta önce EKONOMİ

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, haziranda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 58 yükseldi.

3 hafta önce GÜNDEM

Mersin'in Bozyazı ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

3 hafta önce #KEŞFET

İstiaze nedir? Peygamberimizin (sas) dilinden istiaze duaları, Peygamber Efendimizin (sas) ashabına öğrettiği istiaze duaları.

3 hafta önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı verilerine göre, 20 il bu dönemde 1 milyar doların üzerinde ihracat yaptı.

3 hafta önce Hadislerle İslam

İstiaze ne demektir? İstiaze ile ilgili Peygamber Efendimiz neler söylemiştir? İstiaze: Alemlerin Rabbine sığınmak.

3 hafta önce DÜNYA

Nijer'de hazirandan bu yana devam eden aşırı yağışlar sonucu meydana gelen sel ve toprak kaymalarında hayatını kaybedenlerin sayısı 94'e yükseldi.

3 hafta önce Filistin

Gazze'deki hükümet, katil İsrail güçlerinin, 10 Ağustos'ta yerinden edilen sivillerin sığındığı Et-Tabiin Okulu'na düzenlediği ve en az 100 kişinin öldüğü saldırıda patlamanın şiddeti nedeniyle Filistinli 3 ailenin cesetlerine dahi ulaşılamadığını belirtti.