3 hafta önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğü tarafından "Yaz Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası" düzenlendi.

3 hafta önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Türkiye'nin içinde bulunduğu dünya genelinde pek çok ülkede binlerce insanın kişisel verilerini ele geçiren siber casusluk ağı, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) koordinesindeki operasyonla çökertildi.

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine dün düzenlediği hava saldırılarında 24'ü Han Yunus kentinde olmak üzere 35 Filistinlinin şehit olduğu, çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi.

3 hafta önce DÜNYA

İngiltere'nin başkenti Londra'nın en merkezi ve turistik mekanlarından Leicester Meydanı'nda 11 yaşındaki çocuk ile 34 yaşındaki annesini bıçaklayan saldırganı Abdullah isimli restoran çalışanı önledi.

3 hafta önce Bir Ayet

Müslüman’ın, dünyadaki geçici hayatı yaşarken, ebedî hayatı kazanmak için çalışması öncelikli görevidir. Allah’ın emirleri doğrultusunda yaşayan kişiye Allah mutlaka mükâfatını verecektir.

3 hafta önce DEPREM
3 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Başlarınız hareket ettiği (yaşadığınız) sürece rızık konusunda ümitsizliğe düşmeyin. Annesi insanı, kıpkırmızı ve çıplak olarak doğurur. Sonra Yüce Allah onun rızkını verir." (İbn Mâce, Zühd, 14)

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bir evi hedef alması sonucu aralarında çocukların da bulunduğu 10 Filistinli hayatını kaybetti.

3 hafta önce GÜNDEM

Türkiye'nin yangınla mücadele eden Yunanistan'a destek amacıyla iki yangın söndürme uçağı ve bir helikopter gönderilmesi için çalışmaları başlattığı bildirildi.

3 hafta önce GÜNDEM

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde çay bahçesindeki 5 kişiyi bıçakla yaralayan zanlı gözaltına alındı.