3 hafta önce DÜNYA

Afrika'da M çiçeği (mpox) virüsü ocak ayından bu yana görülmemiş bir hızla yayılırken kıta genelinde acil durum ilan edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

3 hafta önce Van Müftülüğü

Van Erciş İlçe Müftülüğüne bağlı Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Dini Bilgiler Yarışması" düzenlendi.

3 hafta önce DÜNYA

Sudan'da ordu ve Hızlı Destek Kuvvetleri (HDK) arasında 16 aydır devam eden savaşın bitirilmesi için hiçbir müzakere süreci sonuca varmadı.

3 hafta önce EKONOMİ

Gelecek yıl hayata geçirilmesi planlanan Depozito Yönetim Sistemi (DYS) sayesinde 25 milyar cam, pet ve alüminyum içecek ambalajının dönüştürülmesi bekleniyor.

3 hafta önce İHTİDA HABERLERİ

Antalya Alanya’ya tatil yapmak üzere gelen Almanya vatandaşı Alexandra Simon (33) ile oğlu Can Tayla Simon (14), Alanya İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

3 hafta önce EKONOMİ

Türkiye'nin dış satımının geçen ay yüzde 50,3'ünü, otomotiv endüstrisi, kimyevi maddeler ve mamulleri, hazır giyim ve konfeksiyon, çelik, elektrik ve elektronik ile demir ve demir dışı metaller sektörleri yaptı.

3 hafta önce Hadislerle İslam

Besmele nedir? Besmele ne anlama gelmektedir? Besmele ayet midir? Besmele nasıl çekilir? Besmelenin fazileti nedir? Peygamber Efendimiz Besmele hakkında neler söylemiştir?

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail polisi korumasındaki yaklaşık 1600 fanatik Yahudi, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi.

3 hafta önce EKONOMİ

Türkiye genelinde konut satış sayısı, temmuzda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 16 artarak 127 bin 88 oldu.

3 hafta önce EĞİTİM

2024-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları, ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden açıklandı.