3 hafta önce Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğü tarafından Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik etkinlik düzenledi.

3 hafta önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bu yıl eğitim öğretimde yapılacak iş ve işlemlere ilişkin tüm illere genelge gönderdi. Genelgeye göre, öğrenci kayıtları esnasında kayıt parası veya başka ad altında zorunlu ücret alınmayacak.

3 hafta önce GÜNDEM

Sağlık Bakanı Memişoğlu, "Maymun çiçeği ve Kovid-19 ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. Ancak şu anda herhangi bir alarm durumumuz söz konusu değil." dedi.

3 hafta önce DUYURULAR

Başkanlığımızca Rize, Ankara, İstanbul Pendik ve Bursa Kur'an Eğitim Merkezleri için Yetenek Sınavı 31 Temmuz-08 Ağustos 2024 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilmiştir.

3 hafta önce Aksaray Müftülüğü

Aksaray Sarıyahşi İlçe Müftülüğü tarafından yaz Kur'an kursu öğrencilerine yönelik "Bilgi Yarışması" düzenlendi.

3 hafta önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye harekat alanında rahatsızlanan Uzman Çavuş Hüseyin Karakoç'un şehit düştüğünü bildirdi.

3 hafta önce Filistin

Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Gazze Şeridi'nde 625 bin çocuğun katil İsrail'in saldırıları nedeniyle bir eğitim yılını kaybettiğini belirtti.

3 hafta önce Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Kaymakamlığı ile İlçe Müftülüğü, 1997 yılında İskenderun’da meydana gelen kazada şehit olan Deniz Er Mustafa Göbüt için Mevlit okuttu.

3 hafta önce GÜNDEM

Manisa'nın Gördes ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

3 hafta önce Giresun Müftülüğü

Bölücü terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonucunda şehadete kavuşan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile Eren Bülbül dualarla anıldı.