3 hafta önce GÜNDEM

Uşak'ta tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

3 hafta önce GÜNDEM

İzmir açıklarında 22'si geri itilen 71 düzensiz göçmen kurtarıldı.

3 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Kişinin ailesi için yaptığı harcama da sadakadır." (Buhârî, Meğâzî, 12)

3 hafta önce YAŞAM

Ardahan'da, "bir günlükler" ve "mayıs sinekleri" olarak adlandırılan, kelebeği andıran sineklerin toplu "ölüm uçuşu" kar yağışını andırıyor.

3 hafta önce GÜNDEM

Mardin'de traktöre çarpan otomobildeki 1'i bebek 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

3 hafta önce SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, "DSÖ Acil Durum Komitesi bugün toplandı ve bana (M çiçeği virüsüyle ilgili) durumun uluslararası öneme sahip bir halk sağlığı acil durumu oluşturduğu tavsiye görüşünü bildirdi. Bu tavsiyeyi kabul ettim." dedi.

3 hafta önce DİYANET HABER

Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman, il genelinde Büyükşehir Belediyesiyle yaptıkları sözleşme çerçevesinde açılan iki 4-6 Yaş Kur'an Kursunun bina tahsisi sözleşmesinin, yeni gelen Belediye yönetimi tarafından hukuksuz bir şekilde iptal edildiğini söyledi.

3 hafta önce DÜNYA

Güney Afrika Uluslararası İlişkiler ve İşbirliği Bakanı Ronald Lamola, Türkiye'nin Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail aleyhine açılan soykırım davasına müdahil olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

3 hafta önce DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), kuruluşunun 40. yıl dönümü vesilesiyle Almanya genelinde çeşitli etkinlikler düzenliyor.

3 hafta önce GÜNDEM

İstanbul'da, hava muhalefeti nedeniyle bazı vapur seferlerinde iptaller ve gecikmeler yaşanabileceği bildirildi.