3 hafta önce Diyanet Takvimi

Ey insanlar! Doğrusu biz sizi bir erkekle bir dişiden yarattık. Ve birbirinizle tanışmanız için sizi kavimlere ve kabilelere ayırdık... (Hucurât, 49/13)

3 hafta önce GÜNDEM

Çorum'un Alaca ilçesinde çıkan anız yangını, yaklaşık 3 bin 500 dekar tarım alanında zarara yol açtı.

3 hafta önce GÜNDEM

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde ormanlık alandaki yangına müdahale ediliyor.

3 hafta önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale Eceabat, Manisa Gördes ve Bolu Göynük'teki orman yangınlarına ilişkin, "Devam eden her 3 yangında da iyiye doğru giden bir süreç var. Yarın güzel haberler vererek bu 3 yangınımızla ilgili de bittiğini inşallah sizlerle paylaşmayı ümit ediyorum." dedi.

3 hafta önce DİYANET HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında düzenlenen Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni’ne katıldı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da törende dua etti.

3 hafta önce GÜNDEM

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

3 hafta önce GÜNDEM

Türkiye'de geçen ay, son 53 yılın en sıcak temmuz ayı olarak kayıtlara geçti.

3 hafta önce #KEŞFET

Hatim nedir? Hatim Duasına Başlamadan Önce Okunması Gerekenler, Hatim duasının arapçası ve türkçesi, Hatim'den sonra dua etmenin hükmü nedir?

3 hafta önce GÜNDEM

Türk Böbrek Vakfı, sıcak havalarda artan şekerli ve gazlı soğuk içecek tüketiminin zararlarına dikkati çekmek için evde sağlıklı içecek yapımının uygulamalı anlatıldığı mutfak etkinliği düzenledi.

3 hafta önce İHTİDA HABERLERİ

Almanya vatandaşı Peggy Beerbaum, İstanbul Silivri İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.