3 hafta önce Filistin

Katil İsrail, Gazze Şeridi'nde yerinden edilmiş 1 milyondan fazla Filistinliyi sıkıştırdığı ve "insani bölge" olduğunu iddia ettiği El-Mavasi'nin bazı kısımlarına saldırı başlatacağını duyurarak buradaki Filistinlerden bir kez daha göç etmelerini istedi.

3 hafta önce Filistin

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM Genel Kurulunda Gazze'ye gitme kararını açıkladığı konuşması, dünya basınında geniş yer aldı.

3 hafta önce EĞİTİM

ÖSYM Başkanlığınca, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2024-TUS) ile Tıp Doktorluğu Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği için Seviye Tespit Sınavı (2024-STS Tıp Doktorluğu) 2. dönem sınavları 18 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek.

3 hafta önce Kırşehir Müftülüğü

Kırşehir Çiçekdağı İlçe Müftülüğüne bağlı Ömer Faik Erbaş Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistin'deki mazlum ve mağdur kardeşlerine gönderdi.

3 hafta önce Bilecik Müftülüğü

Bilecik Bozüyük İlçe Müftülüğü tarafından "Yaz Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası" düzenlendi.

3 hafta önce Adana Müftülüğü

2024-2025 umre döneminde umre ibadetini yapmak üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlara hizmet edecek din görevlilerine yönelik "Umre Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

3 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Hayırseverlerimizin Türkiye Diyanet Vakfımıza emanet ettiği kurbanlar Kudüs ve Batı Şeria’nın ardından Gazze’ye de ulaşmış oldu Elhamdülillah.” ifadesini kullandı.

3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

3 hafta önce GÜNDEM

Bolu'nun Göynük ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları 22 saattir devam ediyor.

3 hafta önce Mersin Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde hayata geçirilen "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi kapsamında etkinlikler düzenleniyor.