3 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Batan bir diken bile olsa başına gelen her musibet / acı, Müslüman’ın günahlarına kefaret olur." (Müslim, Birr, 49)

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçleri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta tahliyesini istediği binalara hava saldırısı düzenledi.

3 hafta önce SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ) M çiçeği virüsünün yayılmasını "uluslararası öneme sahip bir halk sağlığı acil durumu" olarak tanımasının ardından virüsün yol açtığı hastalık merak konusu oldu.

3 hafta önce DİYANET HABER

Merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan ve o dönem "asrın felaketi" olarak tanımlanan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde 25 yıl geride kaldı.

3 hafta önce DÜNYA

Kuzey Makedonya'nın kuzeybatısındaki Gostivar şehrinde Cuma Namazı Buluşması ve Filistin ile Filistinliler için anma programı düzenlendi.

3 hafta önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sosyal medya hesaplarından "M çiçeği virüsü" bulaşan kişiye ait olduğu iddiasıyla paylaşılan görüntülerin manipülasyon içerdiğini bildirdi.

3 hafta önce Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü tarafından başlatılan "Sevgin Umut Olsun" projesi kapsamında Bangladeş ve Arakan’daki öğrencilere "Kur'an-ı Kerim" hediye edildi.

3 hafta önce DİYANET RADYO/TV

Diyanet TV, yepyeni bir çocuk programını daha ekranlara getiriyor.

3 hafta önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Adalar İlçe Müftülüğü tarafından "Yaz Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası" düzenlendi.

3 hafta önce DÜNYA

Türkiye'nin Seul Büyükelçiliği ve Kore Müslüman Federasyonunun (KMF) işbirliğiyle Güney Kore'nin başkenti Seul'deki Merkez Camii'ni yeniliyor.