3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

3 hafta önce GÜNDEM

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangınına havadan müdahale edilmeye yeniden başlandı.

3 hafta önce #KEŞFET

Gars Kuyusu nerededir? Gars Kuyusu'nun önemi nedir? Peygamberimizin vasiyetinde yer alan kuyu,

3 hafta önce Mardin Müftülüğü

Mardin Midyat İlçe Müftüsü Ergün Bulunmaz, Turabdin ve Mor Gabriel Manastırı Metropoliti Timetheos Samuel Aktaş'a taziye ziyaretinde bulundu.

3 hafta önce Bir Ayet

“Allah katında hak din İslam’dır.” (Âl-i İmrân, 3/19) İslam her zaman diğer batıl dinlere galip gelecektir.

3 hafta önce Hadislerle İslam

Allah'ın sfatları ve isimleri nelerdir? Allah'ın kaç tane ismi vardır? Peygamber Efendimiz Allah'ın sıfatları hakkında ne buyurmuştur? Allahın isimleri.

3 hafta önce GÜNDEM

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Bolu ve Karabük'te çıkan orman ve kırsal yangınlarına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

3 hafta önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki yangının 3 kişinin piknik amaçlı yaktığı ateş nedeniyle çıktığını söyledi.

3 hafta önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "İzmir'deki yangınlara gerekli müdahale yapılmıyor" iddialarının dezenformasyon olduğunu bildirdi.

3 hafta önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan, ileri teknolojiye sahip yangın yönetim uçağı Otağ, bugün Göynük ve Karabük yangınında 10 saat 35 dakika uçtu.