3 hafta önce DİYANET HABER

Konya'da babasından miras kalan cami temizliğini 26 yıldır gönüllü olarak özenle devam ettiriyor.

3 hafta önce GÜNDEM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orman yangınlarından etkilenen İzmir ve Manisa'da soğutma çalışmalarının ardından gerçekleştirilen hasar tespit çalışmalarını açıkladı.

3 hafta önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdür Yardımcısı Recep Şükrü Balkan, son 2 yılda 100 milyonun üzerinde ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdıklarını bildirdi.

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin orta kesiminde bulunan Deyr Belah'taki Hakr el-Cami bölgesinde Filistinli el-Attar ailesine evi hedef alması sonucu dördüz bebekler, kardeşleri ve annesi hayatını kaybetti.

3 hafta önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun 2026'da 5G'ye geçileceğini açıklamasının ardından gelecek yıl gerçekleştirilmesi planlanan ihale için BTK tarafından çalışmalar hızlandırıldı.

3 hafta önce GÜNDEM

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, M çiçeği virüsüne ilişkin, "Bilim insanlarıyla oturup konuştuğumuzda Türkiye'de 2024'te bu görülmedi. Şu ana kadar ülkemizde bu son maymun çiçeği hastalığıyla ilgili bir tanı konulmadı." dedi.

3 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ‘Yaz Kur’an Kursları’na bu sene 3 milyona yakın öğrencinin katıldığını belirterek, öğrencileri tebrik eden bir mesaj paylaştı.

3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

3 hafta önce DÜNYA

Krizlerle karşı karşıya olan uluslararası sistemde, toplanan insani yardım miktarı yaraları sarmaya yeterli olmuyor.

3 hafta önce Dualar

Hadis-i şeriflerde misafire ikram etmenin önemi