Develi Mümin Dulun Kur’an Kursu, Develi Cemal – Nevzer Erciş İmam Hatip Ortaokulu’nda açılan Yaz Kur’an Kursu ve Develi Diyanet Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Müftü Akkuş, yaz Kur’an kursları hakkında Develi İlçe Müftüsü Emin Patan ve kurs öğreticilerinden bilgi aldı burada öğrencilerle bir süre sohbet etti.

H G8 A8052

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Akkuş, “Çocuklar bizim en değerli varlıklarımızdır. Bizler bütün çocuklarımızı yaz Kur’an kurslarımıza bekliyoruz. Yaz Kur’an kurslarımızda çocuklarımız hem öğreniyor, hem de eğleniyorlar. Develi İlçemizde halkımızın yaz Kur’an kurslarına ilgisi çok güzel. Develi İlçe Müftüsü Emin Patan başta olmak üzere Develi İlçe Müftülüğü’ne bağlı yaz kurslarında görev alan bütün din gönüllülerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

H G8 A7734

Develi İlçe Müftülüğü tarafından yaz Kur’an kurslarında öğrencilere okçuluk, yüzme gibi sportif faaliyetler, tarihi ve kültürel geziler düzenleniyor. Ayrıca yine yaz Kur’an kursuna gelen bütün öğrencilere pamuk şeker, dondurma gibi çeşitli ikramlarda bulunuluyor.