Elazığ İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu konferans düzenlendi.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen program, İl Müftü Yardımcısı Özer Cömert’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Elazığ Mevlidi Nebi 11

Diyanet İşleri Başkanlığı "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din görevlileri Haftası Sinevizyonu" gösteriminin ardından İl Müftüsü İrfan Üstündağ selamlama konuşması yaptı.

Elazığ Mevlidi Nebi 33Ardından Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu sunumuyla önemli mesajlar verdi. Bircan, Hz. Peygamber ve sahabe hayatından örneklerle ve güncel hayatımızın karşılaştırması konusundaki mesajlarını sunarak, dinleyicilerin dikkatlerini çekti. Asrımızda her türlü saldırıya maruz kalan Kur’an ve Hz. Peygamberin örnekliğine sahip çıkmak adına bugün dünden çok daha fazla onun yaşantısına olan ihtiyacımızı hatırlatarak, önemli tavsiyelerde bulundu.