Çankırı İl Müftülüğüne bağlı Merkez Bahçelievler, Çavuşoğlu, Hacı Murad-ı Veli Proje Hafızlık Kız Kur’an kursunda hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler, "Hafızlık Belgesi"ni İl Müftüsü Mehmet Şahin’in elinden aldı.

2024 yılı II. Dönem Hafızlık eğitimini tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan 8 öğrenci için Çankırı İl Müftüsü Mehmet Şahin’in makamında "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.

Düzenlenen törende konuşan Müftü Şahin, "Bu özel günde, hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi tebrik etmek istiyorum. Hafızlık, büyük bir sabır ve azim gerektiren bir yolculuktur ve sizler bu zorlu yolu başarıyla tamamladınız. Kur’an kursu öğreticilerimize de teşekkür etmek istiyorum; onların özverili çalışmaları olmadan bu başarı mümkün olamazdı. İnşallah, bu başarılarınız hayatınız boyunca devam eder ve Kur’an-ı Kerim'in ışığında aydınlık bir gelecek inşa edersiniz. Sizleri, ailelerinizi ve öğreticilerinizi yürekten kutluyorum." dedi.

İl Müftüsü Mehmet Şahin, hafızlığını ikmal eden öğrencilere "Hafızlık Belgesi" ile birlikte hediye takdiminde bulundu.