İstanbul Bahçelievler Yenibosna Merkez Camii Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan Kerem Talha Holoğlu ile Yenibosna Merkez Camii Minik Kalpler 4-6 yaş Kur'an Kursu'nda eğitim alan kardeşi Mehmet Eren Holoğlu, Bahçelievler Müftülüğü Bilali Habeşi Kız Kur’an Kursu Öğreticisi olan anneleri Elif Holoğlu ve Yenibosna Merkez Camii Minik Kalpler 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğreticisi Merve Keskin ile İlçe Müftülüğüne gelerek İlçe Şube Müdürü Murat Çelik’i ziyaret etti. Şube Müdürü Çelik, öğrencilere spor ve eğitim hayatlarında başarılar diledi.

15-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Tüyap’ta düzenlenen “9th Turkish Open Wako- World Cup 2024 Dünya Kickboks” Şampiyonası'nda “Point fighting +69 kilo yıldızlar” kategorisinde dünya şampiyonu olan Kerem Talha Holoğlu aynı tarihlerde gerçekleştirilen “1st International Mediterranean Kickboxing Championship'te” ise “Kicklight +69 kilo yıldızlar” kategorisinde uluslararası şampiyonluk unvanı kazandı.

Bahçelievler 2 860X505Mehmet Eren Holoğlu ise “9th Turkish Open WAKO World Cup 2024 Dünya Kickboks” Şampiyonası'nda “Point fighting 42 kilo yıldızlar” kategorisinde dünya üçüncüsü olma başarısını gösterdi.

Kerem Talha ve Mehmet Eren Holoğlu’nun önceki yıllarda elde ettiği İstanbul birincilikleri dışında Türkiye Kickboks Şampiyonası turnuvalarında dereceleri de bulunuyor.