Espiye İlçe Müftülüğü tarafından "2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Espiye İlçe Müftülüğünde düzenlenen ödül takdim töreninde Peygamberimizi daha iyi tanımak, tanıtmak, anlamak, onun sevgisini canlı tutmak ve gençliğin Peygamber sevgisi konusunda daha duyarlı ve bilinçli oluşmasına katkı sağlamak amacıyla 2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda derece yapan öğrenciler ödülleriniİlçe Müftüsü Osman Gülbe’den aldı.

20231002YARISMA01

Müftü Osman Gülbe öğrencileri tebrik ederek, öğrencilere, ailelerine, öğretmenlere ve yarışmaları koordine eden Espiye Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Orhan Cesur' a teşekkür etti.

Ortaokul öğrencilerine yönelik "Hayalimdeki Cami" temalı resim yarışmasında Güzelyurt İlköğretim Okulu’ndan Zehra Kandemir birinci, aynı okuldan Nisa Mor ikinci, Atatürk Ortaokulu’ndan Zeynep Duru Bektaş üçüncü oldu. Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla lise öğrencileri arasında düzenlenen "Peygamber Efendimize Mektup” temalı kompozisyon yazma yarışmasında ise Şehit Murat Şahin İmam Hatip Lisesi’nden Medine Sarıkaya birinci, aynı okuldan Merve Hoçur ikinci ve Cemre Seyda Seyhan ise üçüncü oldu.