Bayram Haberleri

bayram haberleri ve güncel bayram gelişmeleri, bayram ile ilgili tüm video, bayram fotoğrafları ve bayram haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Ankara ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Amasya ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Aksaray ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Ağrı ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Afyonkarahisar ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Adıyaman ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Adana ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

#KEŞFET

Ramazan ayına özel kavramlar, Sadaka-i fıtır ne demektir? Keffaret ne demektir? Reyyan kapısı

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Pakistan'da gıda yardımlarının yanı sıra bayram hediyeleriyle de çocukların yüzünü güldürdü.

Diyanet Bilgi

Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir? Bayram namazında kaç tekbir alınır?

Ramazan

Oruca başlamak için hilalin görülmesi şart mıdır? İlk ramazan orucu ne zaman tutulur? Hilal görülmeden oruca başlanır mı? Ramazan hilali...

Hz. Peygamber (sas) bayram günlerini nasıl değerlendirirdi? Bayram günlerinde oruç tutulur mu?