Bayram Haberleri

bayram haberleri ve güncel bayram gelişmeleri, bayram ile ilgili tüm video, bayram fotoğrafları ve bayram haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Yaptıklarına karşılık olarak onlar (Allah’ın ayetlerine inananlar) için ne mutluluklar saklandığını hiç kimse bilemez." (Secde, 32/17)

#KEŞFET

Bayram günlerinde oruç tutulabilir mi? Ramazan Bayramında oruç tutulur mu? Kurban Bayramında oruç tutulur mu? Bayramda niçin oruç tutulmaz?

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Mallarını gece gündüz, gizli ve açık Allah yolunda harcayanlar var ya, onların Rableri katında mükâfatları vardır. Onlara korku...

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Allah, zekâtı ancak mallarınızın kalan kısmını temizlemek için farz kıldı." (Ebû Dâvûd, Zekât, 32)

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Dortmund Kadınlar Kolu, Ramazan Bayramı münasebetiyle Alman komşularına yönelik sürpriz bir bayramlaşma programı düzenledi.

GÜNDEM

Anadolu Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu başta olmak üzere Ramazan Bayramı tatilini ikamet ettikleri şehirlerin dışında geçiren sürücülerin dönüşe geçmesiyle...

Muğla Müftülüğü

Muğla'daki camilerde Bayram Namazına gelen çocuklara bayram harçlığı dağıtıldı.

Giresun Müftülüğü

Giresun'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü vatandaşlar bayram namazında camilere akın etti, birbirleriyle bayramlaştı.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre 81 il ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

DİYANET HABER

Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, 10 Nisan Çarşamba günü başlıyor.

Diyanet Bilgi

Bayram namazı ne zaman kılınır? Bayram Namazı kılmanın hükmü nedir? Kadınlar bayram namazı kılabilir mi?

Diyanet Bilgi

Bayramın Müslümanlar açısından önemi nedir? Ramazan bayramı ilk defa ne zaman kutlanmıştır? Namazgah nedir? Peygamber Efendimiz zamanında bayramlar nasıl kutlanırdı?