Cami Haberleri

cami haberleri ve güncel cami gelişmeleri, cami ile ilgili tüm video, cami fotoğrafları ve cami haberleri Diyanet Haber sitemizde


DÜNYA

ABD’nin New Jersey eyaletinde, Afro-Amerikan toplumuna ait caminin imamı Hassan Sharif, sabah namazı vaktinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Üsküdar İlçe Müftülüğü gençleri camide kamp programları ile bir araya getiriyor.

Erzincan'ın Kemah ilçesindeki kalede yapılan kazılarda kalıntılarına rastlanan ve 800 yıllık olduğu tahmin edilen cami, tarihi kayıtlardan yola çıkılarak aslına...

DÜNYA

Fransa’da muhalefetteki Boyun Eğmeyen Fransa (LFI) Milletvekili Thomas Portes, camilere yönelik ırkçı saldırıların önlenmesi için eylem planı yapılmasını istedi.

DÜNYA

Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) Müslüman isme sahip yaklaşık 1,5 milyon kişinin ve 2 bin 500 caminin gizlice takip edildiği belgelendi.

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, hayırsever iş insanı tarafından Türkoğlu ilçesinde yaptırılan cami ibadete açıldı.

Muğla Seydikemer İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Cami-Gençlik Buluşması" düzenlendi.

Tekirdağ Kapaklı Mevlana Camii'nde Üsküdarlı Nasreddin Hoca çocuklarla buluştu. Nasreddin Hoca ile oyunlar oynayan çocuklar, doyasıya eğlendi.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde hayırsever vatandaşların katkılarıyla inşa edilen Sungurlu Müftülüğü, Sungurlu Şehitler Yatılı Hafızlar Erkek Kur'an Kursu, Hacı Nebi Kelepircioğlu...

Hakkari Geçitli ve Taşbaşı köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, din hizmetinin caminin dört duvarı arasına sıkıştırılamayacak...

Giresun'da deprem ve yangın gibi etkenlerden zarar görmelerine rağmen yeniden ayağa kaldırılan asırlık camiler, kültür ve turizme katkı sağlıyor.

Sakarya Adapazarı Şeyh Edebali Camii’nde çocuklara özel düzenlenen programa binlerce çocuk katıldı.