Camiler ve din görevlileri haftası Haberleri

camiler ve din görevlileri haftası haberleri ve güncel camiler ve din görevlileri haftası gelişmeleri, camiler ve din görevlileri haftası ile ilgili tüm video, camiler ve din görevlileri haftası fotoğrafları ve camiler ve din görevlileri haftası haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye'de din görevlilerine yönelik “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında kahvaltı programı düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ziyaretler düzenlendi.

Adana İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında programlar düzenleniyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftaları” münasebetiyle tüm kitaplarda %40 indirim kampanyası başlattı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" sinevizyonu paylaştı.

Ankara'da "2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Tanıtım Toplantısı"nda konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr....

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Tanıtım Toplantısı" gerçekleştiriliyor.