Camiler ve din görevlileri haftası Haberleri

camiler ve din görevlileri haftası haberleri ve güncel camiler ve din görevlileri haftası gelişmeleri, camiler ve din görevlileri haftası ile ilgili tüm video, camiler ve din görevlileri haftası fotoğrafları ve camiler ve din görevlileri haftası haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bilecik Müftülüğü

Bilecik İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan Tarihçi Yazar Mustafa Turan, “Bizim milletimiz din gönüllülerimizi önder ve başının tacı yapmıştır.” dedi.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt İl Müftülüğü  "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, “Kalbin istikamet bulması ihlasla mümkündür.” dedi.

Aydın Müftülüğü

Aydın Bozdoğan İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu...

Artvin Müftülüğü

Artvin İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an kurslarında öğrenim gören öğrenciler, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle camileri ve görevlilerini...

Amasya İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.

Ağrı Müftülüğü

Ağrı Tutak İlçe Müftülüğünce düzenlenen konferansta konuşan İl Müftüsü Celal Büyük, “Bugünkü sıkıntılarımızın temelinde Kur’an ve sünnetten uzaklaşmamız var.” dedi.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında “Cami-Engelli Buluşması” düzenledi.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü, “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle emekli din görevlilerine ziyaret gerçekleştirdi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Söğütlü İlçe Müftülüğü, "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle din görevlilerini kahvaltıda buluşturdu.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kutlandı.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğünü ziyaret eden Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, din görevlilerinin haftasını tebrik etti.