Cuma hutbesi Haberleri

cuma hutbesi haberleri ve güncel cuma hutbesi gelişmeleri, cuma hutbesi ile ilgili tüm video, cuma hutbesi fotoğrafları ve cuma hutbesi haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde hutbe irad eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "15 Temmuz, azmin ve cesaretin...

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 12 Temmuz 2024 tarihli ve "15 Temmuz: Milletimizin Destansı Zaferi" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 05 Temmuz 2024 tarihli ve "Zarûrât-I Hamseyi Muhafaza Edelim" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 28 Haziran 2024 tarihli ve "İslam, inandığımız gibi yaşamayı bize emreder" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 21 Haziran 2024 tarihli ve "Yaza Kur’an’la Merhaba" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 14 Haziran 2024 tarihli ve "İnsanı İhya, Toplumu İnşa Eden İbadet: Hac" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 07 Haziran 2024 tarihli ve "Kurban: Rabbimize ve Kardeşlerimize Yakınlaşmanın Vesilesi" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

Filistin

Mescid-i Aksa’da okunan cuma hutbesinde Arap-İslam dünyasına, İsrail’in 8 aydır soykırım savaşına maruz kalan Gazze Şeridi için harekete geçme çağrısı...

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 31 Mayıs 2024 tarihli ve "Haram: Allah ile Kul Arasındaki En Büyük Engel" konulu cuma hutbesi...

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 24 Mayıs 2024 tarihli ve "İslam Mefkûresini Diri Tutalım" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 17 Mayıs 2024 tarihli ve "Ailemiz: Huzur ve Güven Kaynağımız" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

Ankara Mescid-i Aksa - Solmaz Akduman Camii ve Külliyesi'nde Cuma Hutbesi irad eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş,...