Denizli Haberleri

denizli haberleri ve güncel denizli gelişmeleri, denizli ile ilgili tüm video, denizli fotoğrafları ve denizli haberleri Diyanet Haber sitemizde


Denizli Müftülüğü

Denizli Babadağ İlçesinin Kelleci, Mollaahmet ve Yeniköy Mahallelerinde yıldırım düşmesi nedeniyle başlayan yangına TDV Denizli Arama-Kurtarma ekibi müdahale etti.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Denizli ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Denizli Müftülüğü

Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, kendisi ve ailesi adına Türkiye Diyanet Vakfına kurban vekaleti verdi.

Denizli Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Denizli Arama ve Kurtarma Ekibi, öğretmenlerden oluşan gruba "Depremde Arama ve Kurtarma Eğitimi" verildi.

Denizli Müftülüğü

Denizli Bozkurt İlçe Müftülüğü koordinesinde yapılacak olan Hz. Ali 4-6 Kur'an Kursu için temel atma töreni düzenlendi.

Hac farizasını yerine getirmek üzere Denizli'den yola çıkan ilk hac kafilesi, Üçler Mahallesi Hilal Camii'nde düzenlenen programla uğurlandı.

Denizli Pamukkale Üniversitesi yerleşkesinde Filistinli şehitler için gıyabi cenaze namazı ve dua programı gerçekleştirildi.

Denizli İl Müftülüğünce 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğreticilerine yönelik "Drama Eğitimi Semineri" gerçekleştirildi.

Denizli Müftülüğü

Denizli İl Müftülüğünce düzenlenen "100. Yılda Çocuklarımızla Yüz Şenlikte Buluşuyoruz" isimli etkinlikte minikler bir araya geldi.

Denizli Müftülüğü

Denizli İl Müftülüğü tarafından "Kurban Hizmetleri ve Yaz Kur'an Kursları Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

Denizli Müftülüğü

Denizli Merkezefendi Müftülüğü ve TDV Merkezefendi Şubesince hazırlanan 1.600 adet "İyilik Paketi" ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Denizli Müftülüğü

Denizli Çardak'ta üniversiteli öğrenciler ile "Ramazan Kampı" gerçekleştirildi.