Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Diyanet Haber sitemizde


BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanlığı, "Bayram Gazetesi"nin sekizinci sayısını okurların istifadesine sundu.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 16 Haziran 2024 tarihli "Kurban Bayramı" konulu Kurban Bayramı hutbesi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde mübarek topraklara ulaşan on binlerce hacı adayı, hacı olmak için Arafat Vakfesini bekliyor.

DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın talimatıyla, Mekke’de “2024 Hac Organizasyonu” kapsamında yaklaşık 85 bin Türk hacı adayının Arafat’a...

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 14 Haziran 2024 tarihli ve "İnsanı İhya, Toplumu İnşa Eden İbadet: Hac" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Hacılarımızın büyük bir memnuniyet içinde evlerine dönmeleri için seferberlik halindeyiz." dedi.

ALİ ERBAŞ

Mekke’de Akit TV’nin konuğu olan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Suudi Arabistan’ın önümüzdeki yıllarda hac kontenjanını arttırma düşünceleri...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Arafat'a çıkmaya hazırlanan hacı adaylarına çağrıda bulunarak görevlilerin tüm talimatlarına uyması uyarısında bulundu.

#KEŞFET

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Dijital Yayınlar Daire Başkanlığınca "Adım Adım Hac" rehberi hazırlanarak hacı adaylarının istifadesine sunuldu.

BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Zonguldak ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?