Eğitim Haberleri

eğitim haberleri ve güncel eğitim gelişmeleri, eğitim ile ilgili tüm video, eğitim fotoğrafları ve eğitim haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı bazı camilerde gençlere yönelik "Hac Eğitim" seminerleri düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde kutsal topraklara doğru yola çıkan hacı adayları, THY'nin Planet uygulaması ile "Yolculukta Hac Eğitimi" alabiliyor.

Konya Akşehir İlçe Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek hacı adayına yönelik "Hac Eğitim Semineri" düzenlendi.

Kamu çalışanlarının bilgi, beceri ve yetkinliklerini belgelendirme süreci blokzincir teknolojisinden faydalanılarak dönüştürülüyor.

EĞİTİM

Öğretmen adaylarının sözlü sınavlarına ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayınlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Elif Ba yenilendi.

Iğdır İl Müftülüğünce personellerine yönelik hizmet içi eğitim programları çerçevesinde, "Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Denizli İl Müftülüğünce 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğreticilerine yönelik "Drama Eğitimi Semineri" gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince düzenlenen eğitimlerle hacı adayları bilgilendiriliyor.

Bir Ayet: "De ki: İster ona inanın ister inanmayın! Çünkü o (Kur’an) daha önce kendilerine ilim verilenlere okununca, hemen yüzüstü...

Muğla İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlar Eğitim Semineri" yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince düzenlenen eğitimlerle hacı adayları bilgilendiriliyor.