Giresun il müftülüğü Haberleri

giresun il müftülüğü haberleri ve güncel giresun il müftülüğü gelişmeleri, giresun il müftülüğü ile ilgili tüm video, giresun il müftülüğü fotoğrafları ve giresun il müftülüğü haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce 2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında “Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu” yarışmaları...

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Kur’an-ı Kerim ve dini bilgilerin öğretildiği yaz Kur'an kurslarının, çocuklar için büyük bir fırsat olduğunu...

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü üniversite sınavlarına giren öğrencilere ve velilerine moral vermek amacıyla ikramda bulundu.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce din görevlilerine yönelik "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları" düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Millî Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde "Kültür Şenliği" düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, toplumun tüm kesimlerini, kalplere inşirah, hayata bereket katan Kur’an'ın asırları aşan mesajıyla buluşturmaya çalıştıklarını belirtti.

Giresun İl Müftülüğüne bağlı ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında yıl sonu sınavları başarıyla gerçekleştirildi.

Müftü Selçuk Kılıçbay, savaş mağduru ailelere barınmadan gıdaya, eğitimden giyeceğe kadar hayata dokunan her alanda yardım ulaştırmaya çalıştıklarını vurguladı.

Hafızlık Eğitimi Daire Başkanı İbrahim Yılmaz, her yaş grubundan insanı Kur’an-ı Kerim'in hayat veren ilkeleriyle buluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, işgalci İsrail'in Filistin'de devam eden zulmüne dikkat çekerek sessiz kalınmaması gerektiğini söyledi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, "Gençliğe Değer" projesi kapsamında gerçekleştirilen programda Giresun Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Giresun Müftülüğü

Giresun'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü vatandaşlar bayram namazında camilere akın etti, birbirleriyle bayramlaştı.