Hafız Haberleri

hafız haberleri ve güncel hafız gelişmeleri, hafız ile ilgili tüm video, hafız fotoğrafları ve hafız haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Kütahya'da, görme engelli hafız Taha Aslan, kendisi gibi engeli bulunanlara Braille alfabesiyle hazırlanmış materyallerle Kur'an-ı Kerim öğretiyor.

#KEŞFET

Abdullah b. Ömer (ra) onun öldüğünü haber aldığında "Bugün insanların en âlimi öldü" derken; Abdullah b. Abbas (ra) da birçok...

Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü İmran Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu öğrencileri, şehitliği ziyaret etti.

İstanbul Müftülüğü

Motosikletli hafız, şehir şehir gezerek motosikleti üzerinde yaptığı Kur'an hatmini 15 Temmuz'da Şehit Ömer Halis Demir'in kabri başında tüm şehitlere...

Erzurum Müftülüğü

Erzurum Oltu İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarından mezun olan 58 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Balıkesir Müftülüğü

Kahramanmaraş depremi sonrası Balıkesir'de hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Çatalca İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Kız Kur'an Kursu'nda hafızlıklarını tamamlayan 11 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Çorum Müftülüğü

Çorum İskilip İlçe Müftülüğüne bağlı Ebussuud Efendi Erkek Kur’an Kursu hafızlarına yönelik "Çanakkale ve Bursa Gezisi" düzenledi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Tirebolu İlçe Müftülüğünce hafızlığını tamamlayan öğrenciler için "İcazet Merasimi" düzenlendi.

Denizli Müftülüğü

Denizli Merkezefendi İlçe Müftülüğünce hafızlığını tamamlayan öğrenciler için "İcazet Merasimi" düzenlendi.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Hz. Ali Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda eğitim alan 7 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun'un Espiye’de bir mahkum cezaevinde tutuklu bulunduğu sürede Kur'an-ı Kerim'i baştan sona ezberleyerek hafız oldu.