Hafız Haberleri

hafız haberleri ve güncel hafız gelişmeleri, hafız ile ilgili tüm video, hafız fotoğrafları ve hafız haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğüne bağlı İlim Sarayı Camii'nde hafızlığını tamamlayan 114 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

İstanbul Kağıthane'de hafızlığını tamamlayan 26 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenledi.

Isparta İl Müftülüğüne bağlı Mekke Yatılı Erkek Kur’an Kursundan mezun olan 58 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Hatay Müftülüğü

Hatay Antakya'da hafızlık öğrencileri, harçlıklarıyla "Filistin Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına destek oldu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde düzenlenen kurra hafızlık icazet törenine iştirak etti.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Yakutiye İlçe Müftülüğüne bağlı Aziziye Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlarla bir araya geldi.

Erzurum'da hafızların sevincine ortak olan Vali Mustafa Çiftçi, "Hafız-ı Kur’an’ın alnından öpülür" diyerek belgelerini takdim etti.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ildeki yatılı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimi alan çocuklar için sağlık ve spor uygulamalarının başlatılacağını söyledi.

Erzincan İl Müftülüğüne bağlı Recep Demir Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi gören Ahmet Ali Coşğun, 9 ayda hafız oldu.

Elazığ'da hafızlık öğrencileriyle bir araya gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, "Hafız olmak Kur'an'ı anlamak ve...

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerle bir araya geldi.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, "Hafızlık müessesesi bize Hz. Peygamber'den yadigar bir müessesedir." dedi.