Hafız Haberleri

hafız haberleri ve güncel hafız gelişmeleri, hafız ile ilgili tüm video, hafız fotoğrafları ve hafız haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Erzurum'da Sıddık Tivnikli Hafız İmam Hatip Ortaokulu’nda uygulanan "Örgün Eğitim İle Hafızlık" projesi kapsamında 57 hafız icazet aldı.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlüler, Adalet Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan iş...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Amasya Suluova'da hayırseverler tarafından umreye gönderilen hafızlar, Medine’den Mekke’ye ulaştı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Elazığ'da 2023 yılında hafızlığını tamamlayan 117 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Amasya Suluova'da hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, hayırseverlerin desteğiyle umreye gönderildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Zeytinburnu Müftülüğünce düzenlenen "2023 Yılı Hafızlık İcazet Merasimi"nde konuşan Vali Davut Gül, "Bizim öncülerimiz, içimizdeki hafızlar." dedi.

Çorum İl Müftülüğünce düzenlenen fidan dikim etkinliğinde onlarca fidan toprakla buluştu.

Bitlis Adilcevaz İlçe Müftülüğüne bağlı Hatuniye Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursundan mezun olan 24 hafız için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Antalya Alanya İlçe Müftülüğü tarafından hafızlık eğitimlerini tamamlayan 32 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğüne bağlı Hala Sultan Kur’an Kursu’nda hafızlığını 6 ayda tamamlayan 3 öğrenci ödüllendirildi.

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğüne bağlı Şeyhli Tuba Kız Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 72 öğrenci için “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.

Kayseri İl Müftülüğünce hafızlık Kur’an kurslarında görev yapan Kur’an kursu öğreticileri "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.