Hafız Haberleri

hafız haberleri ve güncel hafız gelişmeleri, hafız ile ilgili tüm video, hafız fotoğrafları ve hafız haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Çakırmelikoğlu Kur'an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

Nevşehir Müftülüğüne bağlı Şeyh’ul Kurra Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan Furkan Öztürk, 6 ay gibi kısa bir...

Mersin İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayarak mezun olan 323 hafız, Filistin atkılarıyla farkındalık oluşturdu.

Erzurum'da 500 yıllık Kur'an okuma geleneği olan "1001 Hatim"ler, atlı hafızların Pir Ali Baba Türbesi önünden uğurlanmasıyla başladı.

İstanbul Eyüpsultan İlçe Müftülüğüne bağlı Emniyettepe Kız Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan 56 kız öğrenci törenle taç giydi.

Sivas İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında eğitim gören hafızlık öğrencileri, harçlıklarıyla Filistin'e destek oldu.

Giresun’da "Okul-Kur’an Kursu İş Birliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamında 8 öğrenci hafızlığını tamamladı.

Konya'da Akşehir İlçe Müftülüğü Hafızlık İcazet Merasimi'nde konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Dr. Osman...

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğüne bağlı hafızlık Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrenciler belgelerine kavuştu.

Eskişehir İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hafızlık eğitimlerini tamamlayan 45 öğrenci törenle belge aldı.

Giresun İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen "Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamında 8 öğrenci 13 ayda...

Trabzon’da Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri arasında "Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.